De leukste eetgelegenheden op Schiphol voor in je pauze/voor- of na je werk!

Wil je tijdens je pauze ergens iets te eten halen? Of voor of na je werk gezellig met collega’s ergens naartoe? Dan hebben wij de leukste tentjes voor je op een rijtje om op Schiphol te eten! Niet alleen op plaza maar ook op het super gezellige Schiphol-Oost!

Leon

Dit lekkere en gezellige tentje vind je voor de security op Schiphol Plaza én na de security in lounge 1. Je vindt er allerlei soorten eten, verse gerechten met lokale producten. Glutenvrij? Geen probleem. Vegan? Geen probleem. Iedereen vindt hier wel iets lekkers en je kunt er gezellig zitten. Dit is niet voor niets een van de favoriete tentjes van de Skyjob collega’s voor after-work-diner! Daarnaast krijg je hier op vertoon van je Schipholpas 20% korting!

Cafe Rembrandt

Een andere favoriet is Café Rembrandt. Dit gezellige café biedt niet alleen lekkere koffie en bitterballen aan, maar ook makkelijke en lekkere gerechten als soep, kipsaté, uitsmijters en tosti’s. Ideaal dus als je in een huiselijke sfeer gezellig iets wil eten of drinken. Ook een goede tip voor wanneer je na je werk snel voetbal of de olympische spelen wil kijken, dit zenden ze uit op een groot scherm! In juni 2012 was dit zelfs ‘The Best Airport Bar in the World’! Ook wel de Jordaan van Schiphol genoemd. Ook hier krijg je op vertoon van je Schipholpas 20% korting, de bar is te vinden op Schiphol Plaza voor de security.

De Huismeesters

Deze ‘huiskamer’ op Schiphol Oost is niet alleen lekker voor goede koffie en een gezond ontbijtje of lunch, maar ook om als vergaderruimte te gebruiken! Je kunt er heerlijke broodjes eten en voor de liefhebber zijn er ook allerlei andere opties als yoghurt met granola, verse soepen en croissantjes. Echt een aanrader dus! Onze Skyjob collega’s zijn hier regelmatig te vinden.

Happy Seafood

Ben je een visliefhebber? Dan ben je bij Happy Seafood aan het juiste adres! Van haring tot kibbeling en oesters, je vindt er allerlei soorten. Je kunt er zitten op het terras maar je kunt je bestelling ook meenemen. Hier krijg je op vertoon van je Schipholpas 15% korting. Dit tentje is te vinden boven de treinen op Schiphol Plaza.

Per Tutti/Pizza Per Tutti

Hier vind je heerlijke verse huisgemaakte pasta’s, pizza’s, salades en broodjes. Een klein stukje Italië op Schiphol Plaza. Er zijn 2 versies, de gewone Per Tutti focust zicht op pasta, salade en brood. Bij de Pizza Per Tutti kun je, zoals de naam al zegt, lekker een pizza eten! Ze maken alles super snel, voor degene die altijd haast hebben ;). Ook hier krijg je 15% korting met je Schipholpas!

Albert Heijn To Go (Schiphol Oost)
Op Schiphol-Oost zit een hele gezellige Albert Heijn to go! Het is een vrij kleine winkel met sandwiches, wraps, koekjes en extra panty’s (voor als je een gat in je panty hebt..). Maar nog veel gezelliger: in het pand kun je aan picknicktafels lunchen met je collega’s en gezellig zitten! Daarnaast is er elke dag een tafeltennis toernooi gaande. Onze Skyjob collega’s Anne en Aylene spelen hier dagelijks tafeltennis met allerlei tegenstanders, dus heb jij talent?! Daag ze uit!