10 redenen om te gaan werken in de luchtvaart

Mocht je nog niet overtuigd zijn om voor Skyjob Schiphol te komen werken, dan zijn hier nog 10 redenen om te gaan werken in de luchtvaart!


          1. De bruisende dynamische werkomgeving

Door de enorme groei in de luchtvaart is er steeds meer te beleven rondom luchthavens, er worden steeds meer activiteiten ondernomen en alle bedrijven zijn hard bezig om innovatief te blijven! De internationale levendigheid, uitstekende bereikbaarheid en het hoge voorzieningenniveau zorgen voor een aantrekkelijke en inspirerende werkplek.

            2. Een prachtig uitzicht vanaf je werklocatie
Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan het bekijken van een skyline van opstijgende en landende vliegtuigen vanaf jouw werkplek?

             3. Kennis maken met allerlei verschillende culturen

Door de vele reizigers op luchthavens heb je te maken met allerlei verschillende mensen en culturen. Kaas eten met de Hollanders, sushi uit Japan, burgers uit Amerika of wijn drinken uit Frankrijk.

              4. Baanzekerheid door de grote vraag en groei

Door de grote groei is er steeds meer vraag naar werknemers. Op Schiphol hoef je dus niet bang te zijn dat je niet aan de slag kunt! Schiphol blijft groeien en Skyjob groeit mee.

              5. Netwerk opbouwen binnen de Schiphol familie

Er worden veel activiteiten georganiseerd door Schiphol Spot, bijvoorbeeld wekelijks bootcampen in het Amsterdamse Bos of gezellige netwerkborrels. Zo leer je veel mensen kennen in je werkomgeving.

           6. Energie voor tien krijgen

De dynamische luchtvaartwereld zorgt voor veel energie!

         7. Geen dag is hetzelfde

Door de verschillende mensen, culturen, taken en bedrijven verloopt je dag altijd anders. Inspelen op mensen en bedrijven om zo up-to-date mogelijk te blijven.

           8. Lever een bijdrage aan de reis van de passagiers

 De eerste indruk van toeristen is belangrijk, zorg voor een zo fijn mogelijke beleving van de reis en Schiphol en maak van Nederland een geliefde vakantiebestemming!

           9. Prettige werksfeer

De meeste werknemers op Schiphol zijn gepassioneerd en hebben plezier in hun werk. Dit merk je in de gezellige, welkome werksfeer waar de werknemers zich voor elkaar inzetten. Werknemers voelen zich niet alleen prettig binnen de gebouwen, maar ook vooral daarbuiten. Schiphol zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en kan werken op een manier die bij hem past.

       10. Je kunt werken voor het allerleukste- en gezelligste uitzendbureau van Schiphol, Skyjob!

Door de persoonlijke aanpak en directe communicatie is het prettig om via Skyjob te werken, er is altijd genoeg werk, dus mocht je zin hebben in een nieuwe uitdaging gaan onze recruiters actief voor je op zoek.