Top

Telemarketing, hét instrument voor het maken van afspraken voor uw (commerciële) buitendienst.

Telemarketing is een van de specialisaties van SkyJob Uitzendbureau. Middels een eigen opleiding en supervisie beschikken wij over een succesvol team van telemarketeers die de kunst verstaat van het maken van kwalitatieve afspraken voor uw collega’s in de buitendienst. Onze telemarketeers kunnen ook worden ingezet voor after sales acties en inbound campagnes.

De telemarketeers van Skyjob maken afspraken die uiteindelijk resulteren in contracten voor uw bedrijf. Deze resultaten worden bereikt door de wijze waarop gebeld wordt. In de regel worden callcenter agents onder druk gezet door de verplichte targets, met als resultaat dat de afspraken vaak van slechte kwaliteit zijn. Onze telemarketeers presenteren zich als collega van uw bedrijf en komen oprecht en professioneel over. Daardoor krijgen zij bijna altijd de verantwoordelijke en bevoegde persoon te spreken. Wij sturen niet aan op het aantal calls per uur, maar op de kwaliteit en professionaliteit van het gesprek. De training die door ons wordt gegeven richt zich op deze kwaliteit. Vanzelfsprekend is er een richtlijn voor het aantal gesprekken en afspraken maken per periode. Onze selectie is streng en niet gericht op het volume c.q. omzet. Met trots kunnen wij stellen dat de geselecteerde marketeer zijn of haar taak professioneel en doeltreffend uitvoert.  

Opleiden en bijscholen

Wilt u uw personeel opgeleid of bijgeschoold voor zakelijk telefoonverkeer? Ook deze expertise hebben wij in huis. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een proefperiode telemarketing?

U kunt het uitproberen door bijvoorbeeld een telemarketeer voor 20 uur in te zetten. In deze uren worden er tussen de 300 en 400 bedrijven benaderd en wordt er genoteerd wat de reactie is. Deze administratie blijft uw eigendom zodat u zelf nog opvolging kan geven naar aanleiding van de gesprekken. Wat hiervan de kosten zijn vertellen wij u graag.

De telemarketeer kan vanuit ons bureau bellen of vanaf een werkplek binnen uw bedrijf waarbij onze supervisie indien gewenst blijft bestaan. Om u te overtuigen van de kracht en succes van onze methode willen wij u graag bezoeken. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen via:

E: telemarketing@skyjob.nl    T: 088 23 58 365

Referenties  

 

 

 

 Enkele telemarketeers

  

 

 

 

Bottom